Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Οικονομικότερα ασφάλιστρα από την Εθνική Ασφαλιστική


Επιβράβευση καλού οδηγού
Η Εθνική Ασφαλιστική δίνει έκπτωση 5% στα ασφάλιστρα της Αστικής Ευθύνης σε όσα οχήματα δεν έχουν ζημιές τα τελευταία 2 έτη (συμπεριλαμβάνονται ΕΙΧ, Φορτηγά ιδιωτικής χρήσης, Αγροτικά, μοτοποδήλατα).
Οικογενειακές εκπτώσεις
Η Εθνική Ασφαλιστική δίνει έκπτωση 5% στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων των οικογενειών που ασφαλίζουν περισσότερα από 2 οχήματα (η έκπτωση δίνεται άμεσα στο 3ο όχημα και στα πρώτα 2 από την επόμενη ανανέωση)
Ανταμοιβή Εμπιστοσύνης
Η Εθνική Ασφαλιστική ανταμείβει τους πελάτες της χωρίς ιστορικό ατυχήματος για 5 χρόνια, με έκπτωση 4% στην Αστική Ευθύνη και στη Μικτή.
Έκπτωση Επιπλέον Συμβολαίων στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Η Εθνική Ασφαλιστική δίνει επιπλέον έκπτωση 10% στα ασφάλιστρα του Αυτοκινήτου των κατόχων συμβολαίου Ζωής ή Πυρός στην εταιρία μας
Επασφάλιστρο Νέου Οδηγού
Το επασφάλιστρο νέου οδηγού, σε ηλικία ή σε οδήγηση, ισχύει πλέον για ένα μόνο αυτοκίνητο της οικογένειας (ανεξάρτητα από τον αριθμό των οχημάτων που μπορεί να έχει η οικογένεια). Έτσι μπορείτε να ζητήσετε να εφαρμοσθεί το επασφάλιστρο στο όχημα εκείνο με τα φθηνότερα ασφάλιστρα.
Έκπτωση κλοπής με προϋποθέσεις
Η Εθνική Ασφαλιστική δίνει έκπτωση 5% στα ασφάλιστρα της κλοπής, εφόσον είναι εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού. Ειδικότερα, εάν τα οχήματα διαθέτουν δορυφορικά αντικλεπτικά συστήματα VIASAT Ή WACKENHUT-TELEMATIX,τότε χορηγείται στα ασφάλιστρα της κλοπής 50% έκπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου